(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
kontor_och_bostader_001

Gjør besøksregistreringen enklere med Check In

Et digitalt besøksregistreringssystem som Check In gir mange fordeler for besøkende, men også for resepsjonister og andre medarbeidere. Med et slikt system kan du tilby bedre tjenester samtidig som du senker kostnadene og opprettholder et høyt sikkerhetsnivå.

Besøksregistrering for kontorbygg

Check In besøksregistrering fra SystemHouse Solutions er utviklet for å forenkle og strømlinjeforme besøksflyten på kontoret. Medarbeiderne kommer seg inn ved hjelp av nøkkelkort eller -brikker, mens besøkende kan sjekke inn med QR-koder som sendes fra Check In. Registreringen kan skje via en skanner utenfor lokalene eller i et resepsjonsområde inne. Med Check In kan du redusere arbeidsbyrden for resepsjonister eller vakter. Dessuten kan du koble Check In besøksregistrering til adgangskontrollsystemet ditt og gi tilgang og levere ut nøkkelkort til besøkende.

manned_inbuilt_speedgate

Få den optimale besøksflyten

Check In tar hånd om alle som besøker kontoret ditt, enten du har en bemannet resepsjon eller ikke. I systemet inngår terminaler med innebygd telefon, slik at du kan tilby samme service som med en bemannet resepsjon. Løsningen er trygg, kostnadseffektiv og enkel å bruke.

Markedsledende besøksregistrering

Hvordan fungerer Check In?

Check In hjelper deg å strømlinjeforme besøksregistreringen og letter arbeidsbyrden for resepsjonister og administratorer i kontorbygget. Check In besøksregistrering kan styres via et brukervennlig, nettbasert grensesnitt på vanlige datamaskiner i resepsjonen. Venter du besøk, kan du skrive ut adgangsbevis på forhånd, eller grupper og enslige besøkende kan raskt og enkelt registrere seg i selvbetjente terminaler med QR-koder fra invitasjonen de har lagret på smarttelefonen. Besøkende uten avtale kan enkelt søke etter og kontakte verter med den innebygde IP-telefonen, som ringer opp verten og varsler om hvem som er kommet og hvor de er. Du kan reservere møterom hvor som helst i bygget, og møte de andre deltakerne i det reserverte rommet.

Integrasjon med kalender

Check In fås med en ekstra lisens for integrasjon med Exchange / Outlook / Office 365. Det gjør det lettere å reservere rom for besøkende via invitasjoner i Outlook. Når besøket ditt kommer, bruker de QR-koden de har fått, til å registrere seg eller åpne en dør, heis eller adgangssperre inn til området der du ønsker å møte dem. Tilgangen deres er tidsbegrenset.

Effektivt mottak med QR-koder

Besøkende kan sjekke inn raskt og enkelt med QR-koden de har fått tilsendt kvelden før besøket. Invitasjonen med QR-koden kan sendes på e-post eller SMS. QR-koden er personlig og brukes til å åpne porter og dører slik at besøkende får tilgang til møte- og konferanserom, og gir mulighet for hurtig innsjekking via en selvbetjent terminal. Check In besøksregistrering kan konfigureres på flere måter. Systemet kan kobles til en skanner ved en dør eller adgangssperre som så sender et SMS-varsel til verten, eller ved en selvbetjent terminal som ringer opp verten.

Godkjenn eller snakk med besøkende når de sjekker inn på terminalen

Check In besøksregistrering kan varsle verten ved å sende en SMS eller ringe fra en selvbetjent terminal. Ved oppringning forteller en stemme hvem besøket er og gir videre instrukser. Trykk på 1 for å godkjenne, eller på 2 for å snakke med besøket. Når besøket er godkjent, fyller vedkommende ut et GDPR-samtykkeskjema eller svarer på andre spørsmål du eventuelt måtte ha lagt inn i de integrerte skjemaene. Deretter skrives det ut et adgangsbevis fra terminalen. Takket være det innebygde lydsystemet og IP-telefonen kan du gi besøket videre instrukser eller ganske enkelt be vedkommende om å vente på deg i lobbyen.

Fleksibel og trygg besøksregistrering

Den selvbetjente terminalen kan kobles til en dør, port eller heis som åpnes straks verten har godkjent besøket. Systemet kan stilles inn på å ringe opp verten eller sende et SMS-varsel. Check In besøksregistrering er svært fleksibelt, og du bestemmer selv hvordan du vil konfigurere det og om du ønsker frittstående eller veggmonterte terminaler, eller en miniterminal til å ha på disken.

Hold styr på flere lokaliteter med ett og samme system

Har du flere lokaliteter i ulike land eller regioner, styrer du ganske enkelt Check In fra ett administrasjonssenter. Hver lokalitet kan dessuten konfigurere sitt eget system når det gjelder IP-telefoni, SMS-varsler samt spesialknapper og -funksjoner. Dette gjøres i samme skyløsning eller via intranettet, med tilgangsrettigheter på ulike nivåer.

Besøksregistrering for kontorbygg med flere leietakere

Check In besøksregistrering fra SystemHouse Solutions brukes i kontorbygg over hele Norden. Når besøkende kommer til en resepsjon med en selvbetjent terminal, kan de registrere seg med en QR-kode eller trykke på startknappen. Berøringsskjermen vil da vise logoene til alle virksomhetene, og besøkende trykker på virksomheten de ønsker å besøke.
Virksomhetene kan føre lister over medarbeidernes navn og telefonnummer via virksomhetens egen admin-konto i Check In.

Geely Innovation Centre

Med Integra-systemet og nettgrensesnittet Artifex har Geely Innovation Centre i Gøteborg investert i et sikkerhetssystem som oppfyller høye krav til sikkerhet, integrasjonsmuligheter og volumhåndtering, og i suveren alarmvisning.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding