-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for kraftselskaper og industri

Solide og moderne sikkerhetssystemer for kraftselskaper og industri

Funksjonelle alarm- og adgangskontrollsystemer og sømløs besøksregistrering er helt avgjørende i industrien, der arbeidsplassene ofte består av store arealer med fabrikker, lastebrygger og administrative bygninger. Med sikkerhetsløsningene fra SystemHouse Solutions er virksomheten din beskyttet hver dag, hele året.

Sikkerhetssystemer for kraftselskaper og industri

SystemHouse Solutions har bred erfaring med sikkerhetsløsninger for både kraftselskaper og annen industri. Våre integrerte systemer benyttes av en lang rekke virksomheter, fra kjernekraftverk til industriproduksjon. Systemene er utformet for å være eksepsjonelt brukervennlige og pålitelige, og har mange smarte funksjoner som gjør hverdagen enklere for både medarbeidere og besøkende utenfra.

Innbruddsalarm, besøksregistrering og adgangskontroll i ett og samme system

Kraftproduksjon og industri stiller høye krav til fleksible og pålitelige sikkerhetssystemer. Ofte foregår produksjon og distribusjon døgnet rundt, og det betyr kontinuerlig skiftarbeid og trafikk. Maskiner og andre store lagerverdier må beskyttes mot hærverk, tyveri og brann, og det må gå raskt og enkelt å evakuere området ved brann.

Alarm- og adgangskontrollsystemer

Fabrikker har også store arealer der man må begrense tilgangen til deler av bygningsmassen. Det kan dreie seg om produksjonslokaler, administrative avdelinger eller lastebrygger der bare autoriserte skal ha tilgang.

Med Integra får du alarm og adgangskontroll i samme plattform. Tilgangsrettighetene tildeles individuelt, ut fra hvilke områder den enkelte skal kunne ha tilgang til. Alarmsystemet styres via samme kortleserpanel som adgangskontrollen, noe som både er praktisk og effektivt.

Besøksregistrering

Mange virksomheter får ofte besøk utenfra i forbindelse med møter og inspeksjoner. Check In besøksregistrering har mange smarte løsninger for en sømløs besøksflyt som gjør hverdagen enklere for både resepsjonister og besøkende.

C4 Energi i Kristianstad

Da C4 Energi skulle skaffe seg et nytt system for innbruddssikring og adgangskontroll, var kravet deres en smart løsning som kan håndtere et høyt antall medarbeidere og som har mange fleksible funksjoner.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Vis alle kundexempler

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding