(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for kraftselskaper og industri > Besøkssystem for kraftselskaper og industri
energi_och_industri_002

Sikker og kostnadseffektiv besøksflyt på fabrikker og industrianlegg

Check In besøksregistrering fra SystemHouse Solutions utvikles og forbedres hele tiden for å effektivisere besøksflyten gjennom porter og forbi vaktboder og resepsjoner. Check In er et sikkert og pålitelig besøksregistreringssystem som reduserer bemanningsbehovet og gir besparelser på inntil 90 prosent ved industrianlegg.

Besøksregistrering ved industrianlegg

Med Check In besøksregistrering fra SystemHouse Solutions er det lett å strømlinjeforme besøkshåndteringen ved industrianlegg. Ved slike anlegg er det vanlig at medarbeidere og enkelte forhåndsgodkjente leverandører kommer seg inn porter og dører ved hjelp av nøkkelkort, mens besøkende ofte må bruke interntelefonen eller registrere seg hos en medarbeider i resepsjonen. Med Check In besøksregistrering kan du få en effektiv besøksflyt selv med redusert eller ingen bemanning. Med løsningene våre kan du sende ut invitasjoner på e-post eller SMS med vedlagte QR-koder for identifisering og tilgang ved porter, dører og selvbetjente terminaler som er koblet til skyen og Check In.

nkt_industry_reception

Trygge og brukervennlige løsninger for besøkende og medarbeidere

Industrianlegg har generelt områdesikring rundt yttergrensen av arealet, med gjerder, flere porter, vaktboder og kameraovervåkning som beskyttelse mot at uvedkommende tar seg inn. Med Check In besøksregistrering kan du lette arbeidsbyrden på vakter og resepsjonister, slik at de sikkerhetsansvarlige kan konsentrere seg om å trygge og overvåke området i stedet for å ta seg av besøkende.

Markedsledende besøksregistrering

Hvordan fungerer Check In?

Check In besøksregistrering er et digitalt system som driftes via virksomhetens intranett eller SystemHouse Solutions’ skytjeneste. Vi tilbyr funksjoner for enkel innsjekking med QR-koder og selvbetjente terminaler som besøkende bruker når de kommer til anlegget ditt. Systemet er integrert med Exchange, slik at du kan forhåndsreservere møterom og invitere møtedeltakere i Outlook. Når besøket kommer, bruker de sin personlige invitasjon og QR-kode til å komme seg inn, for eksempel via en port. Check In kan dessuten konfigureres til å sende verten en SMS når besøket passerer porten. Besøkende kan registrere seg i en selvbetjent terminal i resepsjonen eller vaktboden, som kan være enten bemannet eller ubemannet.

Integrasjon med Outlookr

Check In fås med en ekstra lisens for integrasjon med Exchange / Outlook / Office 365. Det gjør det lettere å reservere rom for besøkende via invitasjoner i Outlook. Når besøket ditt kommer, bruker de QR-koden de har fått, til å registrere seg eller åpne en dør, heis eller adgangssperre inn til området der du ønsker å møte dem. Tilgangen deres er tidsbegrenset.

Effektiv besøkshåndtering med QR-koder

Besøkende kan sjekke inn raskt og enkelt med QR-koden de har fått tilsendt kvelden før besøket. Invitasjonen med QR-koden kan sendes på e-post eller SMS. QR-koden er personlig og brukes til å åpne porter og dører slik at besøkende får tilgang til møte- og konferanserom, og gir mulighet for hurtig innsjekking via en selvbetjent terminal. Check In besøksregistrering kan konfigureres på flere måter. Systemet kan kobles til en skanner ved en dør eller adgangssperre som sender et SMS-varsel til verten, eller ved en selvbetjent terminal som ringer opp verten.

Godkjenn besøket eller snakk med dem via systemet

Check In besøksregistrering kan varsle verten ved å sende en SMS eller ringe fra en selvbetjent terminal. Ved oppringning forteller en stemme hvem besøket er og gir videre instrukser.

Trykk på 1 for å godkjenne, eller på 2 for å snakke med besøket. Når besøket er godkjent, fyller vedkommende ut et GDPR-samtykkeskjema eller svarer på andre spørsmål du eventuelt måtte ha lagt inn i de integrerte skjemaene. Deretter skrives det ut et adgangsbevis fra terminalen. Takket være det innebygde lydsystemet og IP-telefonfunksjonen kan du gi besøket videre instrukser eller ganske enkelt be vedkommende om å vente på deg i lobbyen.

Fleksibelt og trygt

Den selvbetjente terminalen kan kobles til en dør, port eller heis som åpnes straks verten har godkjent besøket. Systemet kan stilles inn på å ringe opp verten eller sende et SMS-varsel. Check In besøksregistrering er svært fleksibelt, og du bestemmer selv hvordan du vil konfigurere det og om du ønsker frittstående eller veggmonterte terminaler, eller en miniterminal til å ha på disken.

Hold styr på flere lokaliteter med ett og samme system

Har du flere anlegg/lokaliteter i ulike land eller regioner, styrer du ganske enkelt Check In fra ett administrasjonssenter. Hver lokalitet kan dessuten konfigurere sitt eget system når det gjelder IP-telefoni, SMS-varsler samt spesialknapper og -funksjoner. Dette gjøres i samme skyløsning eller via intranettet deres, med tilgangsrettigheter på ulike nivåer.

Språkvalg

Check In besøksregistrering er svært fleksibelt og kan konfigureres på flere måter for å passe virksomheten din. Du finner alle standardspråk under oversettelsesfanen, og i admin-grensesnittet er det en oversettelsesmodul der du kan endre på teksten i de selvbetjente terminalene. Du kan også velge et nytt språk og legge det til i terminalen ved å trykke på et flagg og deretter bruke oversettelsesmodulen. På den måten blir systemet lettere å bruke for besøkende, særlig utenlandske lastebilsjåfører.

 

C4 Energi i Kristianstad

Da C4 Energi skulle skaffe seg et nytt system for innbruddssikring og adgangskontroll, var kravet deres en smart løsning som kan håndtere et høyt antall medarbeidere og som har mange fleksible funksjoner.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding