(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for skoler og universiteter > Besøkssystem for skoler og universiteter
skola_och_universitet_003

Digitaliser besøksflyten med Check In besøksregistrering

Gjør hverdagen enklere for medarbeidere og besøkende ved å digitalisere besøksregistreringen. Med Check In får du en trygg besøksflyt samtidig som du minsker presset på resepsjonistene.

Besøksregistrering for skoler og universiteter

Check In besøksregistrering fra SystemHouse Solutions er utviklet for å forenkle og strømlinjeforme besøksflyten. Medarbeiderne har nøkkelkort eller -brikker som gir dem adgang via alle eller utvalgte innganger, og besøkende registrerer seg i resepsjonen ved hjelp av selvbetjente terminaler eller skannere ved adgangssperrer eller dører.

systemhouse-solutions_3s5a7513_foto-liza-simonsson

Moderne besøksregistrering utviklet for høye besøkstall

Et universitetsområde består ofte av flere bygninger for henholdsvis studenter, forskere, forelesere og administrativt ansatte. Hovedresepsjonen er gjerne utformet for å bistå studenter og ta imot besøkende utenfra. Med Check In besøksregistrering kan du minske arbeidspresset på resepsjonistene. Dermed kan de bruke mer tid på annen tjenesteyting enn på å hjelpe besøkende som kan klare seg med en selvbetjent terminal. Check In gjør jobben for deg ved å kontakte verten, registrere besøkende og skrive ut adgangsbevis.

Markedsledende besøksregistrering for en sømløs besøksflyt

Hvordan fungerer det?

Med Check In besøksregistrering får du en mer effektiv besøksflyt og mindre trykk på både resepsjonister og andre medarbeidere. Hele systemet styres fra et nettbasert brukergrensesnitt fra en hvilken som helst enhet med en nettleser. Adgangsbevis kan skrives ut i resepsjonen og gis ut til besøkende sammen med annet materiell som de måtte trenge under møtet. Større grupper med besøkende som er registrert på forhånd, kan sjekke inn raskt og enkelt med QR-koden de har fått tilsendt. Besøkende som ikke er registrert på forhånd, kan sjekke inn ved ganske enkelt å skrive inn navnet sitt og søke etter verten sin. Verten ringes opp via IP-telefonen eller får et SMS-varsel om at han eller hun har besøk.

Sømløs integrasjon med Exchange

Check In fås med en ekstra lisens for integrasjon med Exchange / Outlook / Office 365. Det gjør det lettere å reservere rom for besøkende via invitasjoner i Outlook. Når besøket ditt kommer, bruker de QR-koden de har fått, til å registrere seg eller til å åpne en dør, heis eller adgangssperre inn til området der du ønsker å møte dem. Tilgangen deres er tidsbegrenset.

Mange bygninger, ett system

Hvis universitetsområdet har mange bygninger med flere innganger, kan hver enkelt terminal stilles inn på å tilby ulike tjenester. Forskjellige bygninger kan ha forskjellige sikkerhetsnivåer og krav når det gjelder besøkshåndtering og besøksflyt. Noen resepsjoner tar imot besøkende fra andre universiteter, mens andre tar imot eksterne leverandører, samarbeidspartnere, leveranser og så videre. Noen resepsjoner er bemannet, andre er delvis bemannet eller ubemannet, avhengig av situasjonen. Med Check In besøksregistrering kan du strømlinjeforme besøkshåndteringen ved at besøkende kan åpne dører med QR-koder eller registrere seg i en terminal og vente på å bli hentet.

Åpne dører med gyldige QR-koder

De selvbetjente terminalene våre kan utstyres med et innebygd I/O-kort for å åpne dører for besøkende som er blitt godkjent av verten. Check In-systemet ringer opp verten, og en stemme forteller hvem som er kommet og hva verten kan foreta seg. Verten kan da trykke på 1 på mobilen for å godkjenne besøket, og eventuelt sende en melding om å åpne døren. Trykker du på 2, får du snakke med besøket ved terminalen før du bestemmer deg for hva du skal gjøre. Trykker du på 2, kan du fortelle besøket hvor han eller hun skal gå etter å ha passert den første døren.

 

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)

Med en omfattende sikkerhetsløsning for adgangskontroll er sikkerhetsnivået hevet og håndteringen av kort og tillatelser blitt lettere ved SLU.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding