-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for stat og kommune

Moderne og pålitelige sikkerhetssystemer for brukere i stat og kommune

Fleksible alarm- og adgangskontrollsystemer og sømløs besøksregistrering er av avgjørende betydning i offentlig sektor, som består av mange driftsenheter fordelt på eiendommer som ligger spredt. SystemHouse Solutions’ integrerte sikkerhetssystemer knytter disse driftsenhetene sammen og gir trygghet for både medarbeidere og innbyggere.

Komplette sikkerhetsløsninger for brukere i stat og kommune

SystemHouse Solutions har bred erfaring med alarmsikring og adgangskontroll for brukere i stat og kommune. De integrerte systemene våre er utformet for å være brukervennlige og pålitelige, og har en rekke funksjoner som gir en enklere og mer effektiv hverdag for tusenvis av medarbeidere og besøkende i offentlig sektor.

Adgangskontroll, innbruddsalarm og besøksregistrering i ett og samme system

En moderne, men gjennomtestet sikkerhetsløsning
Sikkerhetssystemene fra SystemHouse Solutions brukes ved en lang rekke offentlige og statlige driftsenheter i Norden. Det stilles ekstra strenge krav til sikkerhetssystemer i offentlig sektor. Offentlig virksomhet er gjerne omfattende og spredt utover mange eiendommer og store områder, og for at de rette personene skal ha tilgang til riktig sted, trengs det et pålitelig og fleksibelt sikkerhetssystem.

Alarm- og adgangskontrollsystemer
Med mange medarbeidere er det et stort behov for å begrense tilgangen til de ulike enhetene, slik at bare de som trenger det, kan komme seg inn. Siden enhetene ofte ligger på forskjellige steder, er det praktisk å bruke samme sikkerhetssystem for alle. Dette gjør også hverdagen enklere for medarbeiderne, som kan bruke samme ID-bevis/adgangsbevis (brikke eller nøkkelkort) til å komme seg inn i alle bygninger.

Med Integra fra SystemHouse Solutions kan du samle alarmsikring og adgangskontroll i samme plattform. Tilgangsrettighetene tildeles individuelt, ut fra hvilke områder den enkelte skal kunne ha tilgang til. Alarmsystemet styres via samme kortleserpanel som adgangskontrollen, noe som både er praktisk og kostnadseffektivt.

Besøksregistrering
Hver dag oppsøker mange mennesker de ulike kommunale og statlige enhetene. Check In besøksregistrering passer godt for miljøer der det til enhver tid er mange besøkende i omløp. Det har en rekke smarte funksjoner som gjør besøksflyten mer effektiv og hverdagen enklere for både resepsjonister og besøkende.

Geely Innovation Centre

Med Integra-systemet og nettgrensesnittet Artifex har Geely Innovation Centre i Gøteborg investert i et sikkerhetssystem som oppfyller høye krav til sikkerhet, integrasjonsmuligheter og volumhåndtering, og i suveren alarmvisning.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Vis alle kundexempler

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding