(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for sykehus > Alarm- og adgangssystemer for sykehus
sjukhus_002

Førstevalget for trygge sykehus 365 dager i året

Et sykehus er som en by der alt må fungere døgnet rundt, 365 dager i året. SystemHouse Solutions kortlesere og adgangskontrollsystem er bygget for å håndtere hundretusenvis av inn og utpasseringer, og er utstyrt med spesifikke funksjoner som letter arbeidet til helsepersonell.

Innbruddsalarm- og adgangskontrollsystemer for sykehus

SystemHouse Solutions’ sikkerhetsplattform Integra brukes til å administrere alarmsikring og adgangskontroll på mange av sykehusene i Norge og Sverige. Det har gitt oss en unik erfaring som vi bruker til å skreddersy løsninger basert på markedsledende alarm- og adgangskontrollsystemer ut fra behovene til hvert enkelt sykehus. Disse systemene er bygd opp av en lang rekke funksjoner og for å kunne håndtere mange passeringer, og det gjør et sykehus som bruker Integra til et av de tryggeste stedene man kan oppholde seg.

region-ostergotland-1

Pålitelig og robust – for et sykehusmiljø i endring

Sykehus og andre helseinstitusjoner er travle steder med mange medarbeidere og besøkende. Et sykehus er også en av relativt få virksomheter som må holde åpent hver dag året rundt, uansett hva som skjer. Videre skal sykehuset være trygt for mange forskjellige mennesker: helsearbeidere, pasienter, leverandører, pårørende og andre som oppsøker det. SystemHouse Solutions bygger og utvikler en sikkerhetsplattform som skal fylle alle de ulike behovene til en helseinstitusjon.

Markedsledende alarmsikring og adgangskontroll for sykehus

Komplekse operasjoner krever riktig sikring

Et sykehus er aldri tomt eller stille. I tillegg til de ulike helsetjenestene som gis, er det alltid noe som skal bygges eller repareres, medarbeidere som kommer og går og mange besøkende og medisinstudenter som er i omløp. På et sykehus finner vi dessuten andre typer soner, som kantiner/restauranter, kontorer, omkledningsrom, parkeringsanlegg og tekniske rom. Dermed har et sykehus mange dører, alarmpunkter og diverse funksjoner. Dette krever et pålitelig system som er utformet for å håndtere enorme mengder dataoverføringer.

Volumhåndtering og fleksibilitet

Noe av årsaken til at Integra-systemet har blitt førstevalget for mange sykehus i Norden, er den unike evnen til volumhåndtering og det høye sikkerhetsnivået. En viktig grunn til dette er at systemet er svært fleksibelt, slik at det kan håndtere en lang rekke funksjoner som er spesialdesignet for de ulike kravene og tillatelsene som gjelder for ulike sykehusbygninger og -avdelinger. For eksempel gir det mulighet for å styre adgangen til låste medisinskap, slik at bare medarbeidere med de riktige tillatelsene får tilgang til bestemte medikamenter.

Integrert alarmsikring og adgangskontroll

Med Integra-plattformen er både alarm og adgangskontroll integrert i samme system. Det betyr at kontrollpanelet på kortleseren kan brukes både til å alarmovervåke områder og få tilgang til deler av sykehuset som ikke er åpne for alle. Det er enkelt å gi medarbeidere fra ulike avdelinger og områder tilgang ut fra bestemte behov, og midlertidig ansatte kan gis tidsbegrenset tilgang, der adgangskortet slutter å fungere når tilgangsperioden utløper.

Region Östergötland

Det begynte med byggingen av et nytt hus for kreftbehandling, der Integra ble installert som innbruddsalarm- og adgangskontrollsystem. I dag, 15 år senere, finner vi Integra-systemet over hele Östergötlands län.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding