(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for sykehus > Besøkssystem for sykehus
sjukhus_003

Sømløs og trygg besøksflyt med Check In besøksregistrering

Gjør hverdagen enklere for medarbeidere og besøkende ved å digitalisere besøksregistreringen. Med Check In får du en trygg besøksflyt samtidig som du minsker presset på resepsjonistene.

Besøkssystem på sykehus

Med Check In besøkregistrering fra SystemHouse Solutions blir det lettere å håndtere besøksflyten til sykehusområdet. Mens medarbeidere og eksterne leverandører gjerne har nøkkelkort til bestemte områder og dører, må besøkende ofte registrere seg i en resepsjon før de får komme inn. Check In besøksregistrering er en trygg og effektiv måte å håndtere besøkende på. Check In kan brukes overalt der besøkende kommer inn på sykehusområdet, enten du har en bemannet resepsjon eller ikke.

systemhouse-solutions_3s5a7507_foto-liza-simonsson

Få den optimale besøksflyten

Et sykehus består ofte av flere bygninger som ligger spredt utover et større område, med mange innganger og funksjoner. Besøkende trenger gjerne tilgang til en bestemt del av sykehuset, ofte gjennom en egen inngang. Medarbeidere og noen eksterne leverandører har nøkkelkort, mens besøkende registrerer seg i en resepsjon. Med Check In besøksregistrering kan du få en sømløs og sikker besøksflyt, uansett om inngangene er bemannet eller ikke.

Ett system for komplekse sykehusområder

Hvordan fungerer det?

Check In hjelper deg å strømlinjeforme besøksregistreringen og letter arbeidsbyrden for resepsjonister og administratorer. Check In besøksregistrering kan styres via et brukervennlig, nettbasert grensesnitt på vanlige datamaskiner i resepsjonen. Venter du en gruppe med besøkende, kan du skrive ut adgangsbevis på forhånd. Grupper og enslige besøkende kan raskt og enkelt registrere seg i selvbetjente terminaler med QR-koder fra invitasjonen de har lagret på smarttelefonen. Besøkende som ikke er registrert på forhånd, kan enkelt søke etter og kontakte verter med den innebygde IP-telefonen, som ringer opp verten for å varsle om hvem som er kommet og hvor de er. Du kan reservere møterom hvor som helst i komplekset, og møte de andre deltakerne i det reserverte rommet.

Sømløs integrasjon med Exchange

Check In fås med en ekstra lisens for integrasjon med Exchange / Outlook / Office 365. Det gjør det lettere å reservere rom for besøkende via invitasjoner i Outlook. Når besøket ditt kommer, bruker de QR-koden de har fått, til å registrere seg eller til og med åpne en dør, heis eller adgangssperre inn til området der du ønsker å møte dem. Tilgangen deres er tidsbegrenset.

Mange bygninger, ett system

Hvis sykehuset har mange bygninger med flere innganger, kan hver enkelt terminal stilles inn på å tilby ulike tjenester. Forskjellige bygninger kan ha forskjellige sikkerhetsnivåer og krav når det gjelder besøkende og besøksflyt. Noen resepsjoner tar imot pasienter, mens andre tar imot eksterne leverandører, samarbeidspartnere, leveranser og så videre.

Noen resepsjoner er bemannet, andre er delvis bemannet eller ubemannet, avhengig av situasjonen. Med Check In besøksregistrering kan du strømlinjeforme besøkshåndteringen ved at besøkende kan åpne dører med QR-koder eller registrere seg i en terminal og vente på å bli hentet.

Åpne dører med gyldige QR-koder

De selvbetjente terminalene våre kan utstyres med et innebygd I/O-kort for å åpne dører for besøkende som er godkjent av verten. Check In-systemet ringer opp verten, og en stemme forteller hvem som er kommet og hva verten kan foreta seg. Verten kan da trykke på 1 på mobilen for å godkjenne besøket, og eventuelt sende en melding om å åpne døren. Trykker du på 2, får du snakke med besøket ved terminalen før du bestemmer deg for hva du skal gjøre. Trykker du på 2, kan du fortelle besøket hvor han eller hun skal gå etter å ha passert den første døren.

Mindre arbeidspress for resepsjonistene

Sykehus har ofte en hovedresepsjon der pasienter og andre kan be om hjelp til å komme seg dit de skal. SystemHouse Solutions’ selvbetjente terminaler gir bedre besøksflyt i resepsjonen ved at besøkende kan registrere seg og få adgangsbevis med QR-koder som åpner dører lenger inne i sykehusbygget. Dermed kan resepsjonistene heller bruke tiden på besøkende som trenger hjelp med andre ting.

Karolinska Institutet, KI

Utviklingen av flere spesialfunksjoner i Integra adgangskontroll og sømløs besøksflyt med Check In besøksregistrering har gitt Karolinska Institutet i Sverige et sikringssystem av topp kvalitet.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding