(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for transport og logistikk > Alarm- og adgangskontrollsystemer for transport og logistikk
transport_logistik_002

Sikker adgangskontroll hele døgnet

Logistikksentre består gjerne av store arealer med lagerbygg, lastebrygger og utendørsområder og trenger fleksible, solide og integrasjonsvennlige sikkerhetsløsninger. Med sikkerhetsplattformen Integra får du et alarm- og adgangskontrollsystem som gir full sikring og overvåkning hele døgnet.

Innbruddsalarm og adgangskontroll for transport- og logistikksektoren

Lagerbygg og logistikksentre består ofte av store arealer med flere bygninger. Det er gjerne mange dører og porter som må sikres, samtidig som det helst skal være så enkelt som mulig for både medarbeidere og folk utenfra å laste, losse og distribuere varer. Med Integra-plattformen får du et komplett alarm- og adgangskontrollsystem som kan integreres med for eksempel kameraovervåkning for fullverdig sikring.

dsv_3

Solid og omfattende beskyttelse av store arealer

I dag brukes produkter fra SystemHouse Solutions i flere lagerbygg og logistikksentre rundt om i hele Skandinavia. Lagerbygg der det lastes og losses plasskrevende varer er ofte store, avlange bygninger med mange porter og dører. En stor fordel med å bruke Integra-systemet i slike bygninger er at med en smart nettverksstruktur trenger du relativt lite utstyr for å dekke et stort område.

Fleksibel og pålitelig alarmsikring og adgangskontroll

Integrasjoner for optimal sikring

Store lagerbygg med en omfattende og verdifull lagerbeholdning må beskyttes på en smart, men kostnadseffektiv måte. Med Integra-plattformen er de to kanskje viktigste sikringstiltakene du kan ha, nemlig alarm og adgangskontroll, integrert i samme enhet. Det betyr at med et ID-bevis, som for eksempel en nøkkelbrikke, kan du både aktivere og deaktivere alarmer på området og få tilgang til inngangsdører ut fra gitte tillatelser. Alt styres enkelt fra kortleserpanelet. Du kan selvsagt også integrere kameraovervåkning i samme system.

Enkel adgangskontroll

Med mange mennesker – og varer – i omløp til enhver tid vil du ofte måtte begrense tilgangen til ulike deler av bygningen. Med Integra-systemet er det lett å kode ID-beviset ut fra hvilke deler av bygningen du vil at ulike personer skal få tilgang til. Bruker du midlertidige medarbeidere, kan du dessuten kode ID-beviset slik at disse bare får tilgang til området i en begrenset periode.

Kundespesifikke alarmer og adgangsløsninger

Løsningene og systemene våre er fleksible nok til å kunne tilpasses kundens behov, og vi har utviklet mange kundespesifikke integrasjoner og funksjoner. Ett eksempel er styring av porter på lastebrygger, der riktig port åpnes når en lastebil med de riktige tillatelsene kjører inn på området. Løsningen er fleksibel og lett å omkonfigurere via programvaregrensesnittet. Med Integra-plattformen kan du også sikre at riktig port åpnes når lastebilen nærmer seg lastebryggene.

DSV

Det svenske logistikksenteret DSV ønsket seg en flerfunksjonell sikkerhetsplattform med adgangskontroll, innbruddssikring og brannsikring. Det fikk de med Integra-systemet.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding