(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Informasjonskapsler

Informasjonskapsler

Når du besøker vårt nettsted, kan noe informasjon komme til å bli lagret ved hjelp av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres av nettleseren, og som lagres på den enheten du bruker for å surfe på Internett. Informasjonskapsler inneholder informasjon om ditt besøk, og brukes av tekniske grunner for å utvikle og optimere nettstedet for deg som bruker. Ved å bruke Bravidas nettsted og/eller godkjenne vår personvernerklæring samtykker du til bruken av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler brukes iblant for å samle inn opplysninger som anses å utgjøre personopplysninger, eksempelvis IP-adresser og informasjon koblet til IP-adressen, men ingen personopplysninger som direkte kan knyttes til deg som person.

I hovedsak brukes to typer informasjonskapsler, «øktinformasjonskapsler» og «permanente informasjonskapsler». Øktinformasjonskapsler slettes automatisk så snart du som bruker lukker nettleseren. Permanente informasjonskapsler lagres på din enhet for å forenkle fremtidige besøk. Imidlertid fjernes også permanente informasjonskapsler etter en viss tid.

Tredjepartsinformasjonskapsler brukes i en viss utstrekning på Bravidas nettsted. Fra Bravidas synsvinkel er bruksområdene de samme som har blitt angitt ovenfor, men i visse tilfeller brukes disse også for tredjeparts egne formål. De kan for eksempel brukes for å måle trafikk, avgjøre hvilke nettsteder du sist besøkte, eller for rettet markedsføring på andre nettsteder.

Nedenfor kan du se hvilke typer informasjonskapsler vi i SystemHouse Solutions har på vårt nettsted, og få mer informasjon om disse.

Hvilke informasjonskapsler bruker systemhouseolutions.se?

_gat
Syfte: Google Analytics, _ ”gat” används för att begränsa antalet förfrågningar som görs till systemhouseolution.se
Domän: systemhousesolution.no
Livslängd: session

_ga
Syfte: Google analytics, _ ”ga” används för att kunna förstå hur användare navigerar runt på webbplatsen
Domän: systemhousesolution.no
Livslängd: 2 år

_gid
Syfte: Google analytics, _ ”ga” används för att kunna förstå hur användare navigerar runt på webbplatsen
Domän: systemhousesolution.no
Livslängd: session

Slik fjerner du informasjonskapsler

Hvis du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler, kan nettleseren stilles inn slik at den automatisk nekter lagring av informasjonskapsler eller informerer deg hver gang et nettsted krever å få lagre en informasjonskapsel. Gjennom nettleseren kan også tidligere lagrede informasjonskapsler slettes.
Hvis nettleseren nekter informasjonskapsler, kan det medføre at funksjonaliteten på nettstedet begrenses.

Du kan slå av bruken av informasjonskapsler under fanen innstillinger i nettleseren (se nettlesernes hjelpesider for mer informasjon). I nettleseren kan du også slette tidligere lagrede informasjonskapsler fra nettsteder du har besøkt.

Du finner mer informasjon om informasjonskapsler og hva du kan gjøre for å verne personopplysningene dine på Internett i følgende lenke: http://www.youronlinechoices.eu/