(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Kundestøtte > Kundeexempler > Kraftselskaper og industri > C4 Energi i Kristianstad

Bedre sikkerhet, kostnadsbesparelser og en nøkkelfri hverdag for C4 Energi med Integra-plattformen

Et smart, enhetlig system for håndtering av et høyt antall medarbeidere og med mange fleksible funksjoner. Det var noen av kravene C4 Energi, som er det kommunale kraftselskapet i Kristianstad i Sverige, hadde da de skulle velge en ny plattform for innbruddssikring og adgangskontroll.

kristianstad-c4-energi

C4 Energi

C4 Energi er altså et kommunalt kraftselskap og består av tre virksomheter: C4 Energi AB, Kristianstad Biogas AB og C4 Elnät AB.

Virksomhetene i gruppen leverer blant annet oppvarming med miljøvennlig biodrivstoff, avkjøling av større eiendommer i Kristianstad, miljøvennlig biogass til kjøretøy og miljøvennlig biogjødsel. De driver også handel med 100 prosent fornybar energi for privatpersoner og kommunale virksomheter i Kristianstad, i tillegg til at de eier strømnettet i Kristianstad og Åhus. C4 Energi eier og bygger fibernettverk i Kristianstad kommune.
Gruppen har litt over 100 ansatte.

korlsare-r-vgg

Behovet for et enhetlig system for innbruddssikring og adgangskontroll

C4 Elnät hadde ikke noe eget system for adgangskontroll, men bestemte seg tidlig for å gå for Integra-plattformen. Dette på grunn av de smarte kundeløsningene, arbeidet med produktutvikling og tilbudet om support hele døgnet gjennom SystemHouse Solutions’ partner Bravida. Da Allöverket, som produserer fjernvarme til hele distriktet, valgte å bytte ut sitt gamle adgangskontrollsystem med Integra-systemet, var det dels for å få et mer funksjonelt system og dels for at alle virksomhetene i gruppen skulle ha samme system.

C4 Energi valgte Integra som et integrert adgangskontroll- og alarmsystem til kontorbygg, transformatorer, fjernvarmeanlegg, sentralfyrer og fordelingsnoder for fibernettverk.

dsc2385

Smarte integrasjoner for ekstra funksjoner og sikkerhet

SimonsVoss sylindere/hengelåser er fullstendig integrerte med Integra-plattformen på både fiberskap og porter.

Alle alarmer sendes som SIA der informasjon om alarmpunkter/adresse formidles til alarmsentralen via den integrerte Safetel-alarmsenderen.
I tillegg sendes flere ulike alarmer til ulike personer i virksomheten, på både SMS og e-post.

Etter installasjonen har C4 Energi opplevd at Integra-systemet gjør det lett å håndtere store medarbeiderstrømmer og at det er fleksibelt og har mange funksjoner. Integra har løst problemet med nøkkelhåndtering og dermed spart oss for både tid og penger, men det viktigste av alt er at sikkerheten nå er mye bedre.

kortlsare-tagg

Integra-installasjonen ved C4 Energi, i tall

  • 78 undersentraler
  • 570 alarmpunkter
  • 2382 aktive kort
  • 229 kortlesere

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding