(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Kundestøtte > Kundeexempler > Skoler og universiteter > Karolinska Institutet, KI

Spesialfunksjoner gir KI den mest avanserte beskyttelsen man kan få

KI er i verdensklasse når det gjelder medisinsk behandling og forskning, og trengte derfor et sikkerhetssystem med flere skreddersydde løsninger. Takket være adgangskontrollsystemet Integra og SystemHouse Solutions’ evne til å utvikle eksepsjonelle sikkerhetsløsninger, håndterer adgangskontrollen hos KI nå tusenvis av mennesker hver uke, året rundt.

ki

Karolinska Institutet – medisinsk behandling, forskning og utdanning i verdensklasse

Karolinska Institutet (KI) ligger i Solna i Stockholm og er et av verdens ledende universiteter. KI står for mye av den medisinske og akademiske forskningen i Sverige og har landets mest omfattende studietilbud innenfor medisin. Hele 40 prosent av all akademisk/medisinsk forskning i Sverige foregår ved KI.

Forskning og utdanning utgjør halvparten hver av aktiviteten ved KI.

KI har 5000 ansatte og rundt 6000 studenter i året.

speedgate_reception_kiosk_ki

Ny og skreddersydd funksjonalitet

Etter et oppkjøp gjort av SystemHouse Solutions’ partner Bravida Brann og sikkerhet ble det klart at Integra-systemet og de spesialutviklede løsningene våre med god margin oppfylte KIs krav til et nytt alarm- og adgangskontrollsystem. I tillegg til adgangskontroll, tyverialarm og full områdesikring, ville KI ha heisovervåkning for spesialtransporter av nitrogen, sluseporter, håndavtrykklås og en del andre spesialfunksjoner. Ettersom SystemHouse Solutions ikke hadde disse funksjonene i produktporteføljen på dette tidspunktet, startet vi et prosjekt der de fleste av de mest avanserte funksjonene ble utviklet ved utviklingssenteret vårt i Žilina i Slovakia.

Det var denne ekstra innsatsen som gjorde oss i stand til å finne frem til smarte spesialfunksjoner som møtte kravene til KI.

speedgates_reader_kiosk_ki

Check In letter arbeidsbyrden for resepsjonene og gir en sømløs besøksflyt

Karolinska Institutet bruker også besøkssystemet Check In fra SystemHouse Solutions. Så langt er det installert seks selvbetjente terminaler ved instituttet. Besøksregistreringen er synkronisert med Active Directory. Terminalene reduserer arbeidsmengden for bemannede og ubemannede resepsjoner på ulike steder på det store sykehus- og forskningsområdet.

interior_case_ki

Brukervennlig og pålitelig sikkerhetssystem for medarbeidere og sikkerhetsvakter

Etter at Integra-plattformen ble installert, har KI fått oppleve de mange fordelene med systemet. En av disse er at Integra, i motsetning til mange andre tilsvarende systemer, er enkelt å bruke og forstå. Det er svært pålitelig og intuitivt helt fra starten av. Det nettbaserte grensesnittet Artifex, der du kan se hvor en alarm er utløst, gjør det enda lettere å jobbe med. Dette gjør det dessuten enklere for eksterne sikkerhetsvakter og overvåkningssentraler å bruke systemet. Besøksregistreringssystemet har også redusert arbeidsbyrden for resepsjonene.

En annen stor fordel er muligheten for å bruke mange skreddersydde funksjoner sammen med Integra, noe som gjør at både medarbeidere og studenter får gjort det de skal uten å bekymre seg for sikkerheten.

kortlsare-med-vinkel

Integra ved KI, i tall

  • om lag 300 adgangskontrollenheter
  • om lag 5000 alarmpunkter
  • om lag 20 000 aktive kort
  • om lag 800 kortlesere

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding