(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Kundestøtte > Nyheter > Pressemeldinger > Integra sikkerhetsplattform støtter digitale nøkler fra Doordeck

Integra sikkerhetsplattform støtter digitale nøkler fra Doordeck

SystemHouse Solutions' samarbeid med Doordeck gjør at du raskt og enkelt kan åpne dører med mobilen din, ved å integrere Doordeck i SystemHouse Solutions' adgangskontrollsystem Integra.
Locked,Smartphone,With,Key.,Security,Concept.,Isolated,On,A,White

Fra Integra versjon 8.10 støttes digital nøkkeladministrasjon ved å integrere Doordeck i systemet Integra. Doordecks tjeneste gir muligheten til å håndtere adgang i Integra på en sikker og smidig måte med en mobiltelefon, og er et supplement til Integra adgangskontrollsystem.

– Vi ser at ikke-proprietære løsninger for mobile nøkler er en viktig del av fremtiden og vi tror at markedet vil velge ikke-proprietære løsninger for digitale nøkler for adgangskontrollsystemer, sier Jonas Ahlgren salgssjef i SystemHouse Solutions. Vi vil tilby flere partnere muligheten til åbruke mobiltelefoner som et alternativ til å håndtere midlertidige adgang i åpne inngangs- og kontorfellesskap.

Doordeck-tjenester er en av flere løsninger som Integra vil støtte som gir muligheten til å administrere styring av dører i Integra fra en mobiltelefon.

For mer informasjon, vennligst kontakt
Thomas Kvarnes, thomas.kvarnes@systemhousesolutions.com

Till toppen