-
SHS > Bransjer

Smartere og tryggere bygninger med bransjespesifikke løsninger

I løpet av de siste drøyt 20 årene har SystemHouse Solutions levert over 2500 sikkerhetssystemer til virksomheter og prosjekter i hele Norden. Store sykehus, mindre kontorlokaler, museer eller fabrikker – ingen utfordring er for stor eller for liten for SystemHouse Solutions. Hvert enkelt system er en spesialtilpasset, bransjespesifikk løsning som tilfredsstiller oppdragsgiverens unike krav og ønsker.

Bransjer

SystemHouse Solutions har installert sikkerhetssystemer ved en lang rekke virksomheter i ulike bransjer over hele Norden. Det innebærer at vi kan tilby et stort utvalg skreddersydde bransjeløsninger som fyller strenge sikkerhetskrav og møter den økende etterspørselen etter installasjoner i smarte bygninger. Finn ut mer om hvordan SystemHouse Solutions kan hjelpe virksomheten din, og se eksempler på unike sikkerhetsaktiviteter på bransjesidene våre.

Skreddersydde sikkerhetsløsninger for alle bransjer og virksomheter

Markedsledende på sikkerhet
I løpet av de siste drøyt 20 årene har SystemHouse Solutions levert over 2500 lisenser som hver representerer en løsning tilpasset svært spesifikke bransjekrav og -behov. Konkurransedyktige priser og gode skussmål fra et bredt nettverk av fornøyde kunder har gjort at antall solgte løsninger fortsetter å stige. I tillegg fungerer den integrerte plattformen eksepsjonelt godt i smarte bygninger. Dette fordi den er utformet for å kunne integrere hele økosystemet av brannalarmer, kameraovervåkning, interntelefoner, belysning, ventilasjon og andre funksjoner man gjerne finner i en smart bygning.

Universiteter
Utdanningssektoren var en av de første store sektorene SystemHouse Solutions leverte sikkerhetsløsninger til, og vi sikret vårt første svenske universitet allerede i 1999. I dag bruker intet mindre enn ti av Sveriges 16 universiteter Integra. De fleste universitetene i Sverige har i tillegg adgangskontrollsystemer og innbruddsalarmer fra SystemHouse Solutions..

Sykehus
SystemHouse Solutions er også tungt inne i sykehussektoren. I dag er flesteparten av sykehusene i Sverige beskyttet av en Integra-løsning. I tillegg er det utviklet flere spesialdesignede funksjoner. Ett eksempel er karantenefunksjonen, som innebærer at en kortholder som har vært i et bestemt område, ikke kan passere andre, forhåndsbestemte områder eller bevege seg inn i det første området på nytt innenfor et gitt tidsintervall. Dette for å unngå smitterisiko og annen helserisiko.

Logistikk og transport
SystemHouse Solutions har mange års erfaring med bransjespesifikke sikkerhetsløsninger for transport- og logistikksektoren. Blant annet tilbyr vi en løsning for enklere døråpning under lasting og lossing. Integrasjonssystemet brukes i dag ved Øresundbroen samt flere store lagerbygg i Norden.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding