(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for kontorbygg og boliger > Alarm- og adgangssystemer for kontorer og boliger
kontor_och_bostader_002

Enkel og trygg adgangskontroll hver dag, året rundt

Glem nøkler som forsvinner, komplisert administrasjon og ulike kontrollpaneler for innbruddsalarm og adgangskontroll. Med Integra-plattformen får du et sikkert og brukervennlig alarm- og adgangskontrollsystem der alt styres fra samme enhet. En moderne og trygg løsning for både eiere og medarbeidere.

Alarm- og adgangskontrollsystemer for kontorer og boliger

SystemHouse Solutions’ Integra-plattform for alarmsikring og adgangskontroll beskytter i dag mange eiendommer i Skandinavia. Systemet gjør det enkelt og praktisk å administrere adgangskort og -brikker, og passer like godt for større eiendeomer med hundrevis av dører som for mindre virksomheter og boliger som bare trenger en håndfull kortlesere.

systemhouse-solutions_img_3390_foto-liza-simonsson

Sikkerhet du kan stole på i en brukervennlig pakke

I kontorlokaler er det viktig både at medarbeidere og andre føler seg trygge, og at alarm- og adgangskontrollsystemet er enkelt å bruke. Nøkkelfri åpning av ytter- og innerdører er praktisk og gjør hverdagen enklere, samtidig som det er tryggere enn tradisjonelle nøkler.

Komplette sikkerhetssystemer for kontor- og boligeiere

Kontor

For at kontoret skal fungere slik det skal, er det en forutsetning at medarbeidere og besøkende føler seg trygge der.

Med Integra-plattformen fra SystemHouse Solutions er innbruddssikring og adgangskontroll samlet i ett og samme system og styres via samme enhet, noe som gjør hverdagen enklere for medarbeiderne. Den første som kommer eller den siste som drar, deaktiverer eller aktiverer enkelt alarmen via samme panel som åpner døren til kontoret.

Systemet som vokser med virksomhetens behov

Integra-plattformen er en favoritt hos store selskaper med mange brukere. Plattformen håndterer enkelt mange passeringer samtidig og gjør det enkelt for eksempel å flytte tilgangsrettigheter mellom ulike etasjer eller avdelinger. Videre er Integra-systemet såpass fleksibelt at det også er et naturlig valg for mindre virksomheter, som setter pris på skalerbarheten og muligheten for å bruke bare de funksjonene virksomheten trenger. Når virksomheten vokser, er det simpelthen bare å legge til flere funksjoner.

Borettslag og boligblokker

I borettslag og boligblokker der folk stadig flytter inn og ut, er nøkler alltid en sikkerhetsutfordring. Nøkler kan mistes og havne på avveie, og når noen flytter, kan det være vanskelig å garantere at alle nøklene blir levert tilbake. Dessuten er det enkelt å lage kopier av nøkler og gi dem til utenforstående.

Større sikkerhet med et digitalt adgangssystem

I dag blir det stadig vanligere at leilighetsbygg bytter ut det tradisjonelle nøkkelsystemet med digitale låser med adgangskort eller nøkkelbrikker. Brikkene kan enkelt omprogrammeres når en leilighet bytter eier eller leietager, noe som gir den nye beboeren en garanti om at ingen uvedkommende kan komme inn i boligen. Man kan også koble flere funksjoner til nøkkelbrikken for å kunne bruke den til å åpne søppelrom, bestille vasketid eller åpne brevluken.

Geely Innovation Centre

Med Integra-systemet og nettgrensesnittet Artifex har Geely Innovation Centre i Gøteborg investert i et sikkerhetssystem som oppfyller høye krav til sikkerhet, integrasjonsmuligheter og volumhåndtering, og i suveren alarmvisning.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding