(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for stat og kommune > Besøkssystem for brukere i stat og kommune
stat_och_kommun_002

Trygg og brukervennlig besøksregistrering for rådhus og andre offentlige bygg

Med Check In besøksregistrering kan du håndtere besøksflyten på en trygg og enkel måte, og det sparer virksomheten for både tid og ressurser.

Besøksregistrering for brukere og i stat og kommune

På en helt vanlig dag får rådhus og andre offentlige bygg besøk av mange mennesker – medarbeidere, eksterne leverandører, innbyggere og personer som kommer for å delta i møter. SystemHouse Solutions’ besøksregistrering gir en effektiv besøksflyt med mindre bemanning. Medarbeidere og enkelte eksterne leverandører bruker gjerne egne nøkkelkort eller -brikker, mens besøkende ofte må vente i kø, selv om de har en timeavtale. Noen ganger må man trykke på en ringeknapp og vente på å få hjelp.

NKT_unmanned_reception.jpg

Mindre arbeidsbyrde for resepsjonen, samme sikkerhetsnivå

I offentlige bygg med resepsjon må besøkende ofte stå i kø for å få hjelp. Dette gjerne selv om de har bestilt time på forhånd. Med Check In besøksregistrering blir arbeidspresset på resepsjonistene mindre, siden besøkende kan bruke selvbetjente terminaler. Skjermen på Check In-terminalene har knapper som kan forhåndsprogrammeres. Det gjør at systemet kan håndtere mange mennesker raskt, slik at de slipper å stå og vente i kø.

Moderne, fleksibel og trygg besøksregistrering

Hvis virksomheten din håndterer besøkende manuelt, er det en god idé å gå over til et digitalt besøksregistreringssystem. Det vil ikke bare spare deg for tid og ressurser, men også gi de besøkende en moderne og bedre opplevelse når de sjekker inn. Check In er et digitalt og brukervennlig system som leveres med en skytjeneste og svært pålitelig utstyr. I grensesnittet kan du sikre deg at du følger GDPR, lage beredskapslister, bestille drosje, forhåndsprogrammere knapper for enkeltstående hendelser og håndtere leveranser og grupper av personer. Effektiviser besøksflyten med Check In besøksregistrering.

Mulighet for håndtering av besøkende i grupperr

Større grupper med besøkende som kommer for å delta på konferanser og møter kan registreres og sjekkes inn svært raskt via en selvbetjent terminal dersom de er booket inn på forhånd. Du kan legge inn besøkende i systemet på forhånd og skrive ut adgangsbevis som gis ut til de besøkende sammen med eventuelt annet konferansemateriell. Alt dette gjør du i grensesnittet på nett eller i de selvbetjente terminalene.

Bedre sikkerhet med selvbetjente terminaler

Sikkerhet er viktig i kommunale bygg. For å gjøre hverdagen tryggere for medarbeiderne, kan terminalene plasseres utenfor sperringene/inngangspartiet.

 

Hvis besøket allerede har en avtale, kan han eller hun bruker den selvbetjente terminalen til å komme i kontakt med riktig saksbehandler. Egne knapper på berøringsskjermen kan gi instrukser eller opplyse om hvordan besøket kommer i kontakt med riktig person, uten å komme seg inn.

Integrasjon med kalender

Check In fås med en ekstra lisens for integrasjon med Exchange / Outlook / Office 365. Det gjør det lettere å reservere rom for besøkende via invitasjoner i Outlook. Når besøket ditt kommer, bruker de QR-koden de har fått, til å registrere seg eller åpne en dør, heis eller adgangssperre inn til området der du ønsker å møte dem. Tilgangen deres er tidsbegrenset.

Terminaler med innebygd telefoni og lydsystem

Takket være det innebygde IP-telefonisystemet i Check In kan du tilby samme service som en resepsjonist eller vakt. Når besøket registrerer seg, ringes verten opp fra terminalen, og en stemme forteller hvem som er kommet og gir videre instrukser. Verten kan også få et SMS-varsel når besøket kommer, men denne funksjonen er ikke like nøyaktig som en telefonoppringning.

 

Karolinska Institutet, KI

Utviklingen av flere spesialfunksjoner i Integra adgangskontroll og sømløs besøksflyt med Check In besøksregistrering har gitt Karolinska Institutet i Sverige et sikringssystem av topp kvalitet.

Många av Nordens mest krävande verksamheter förlitar sig på vårt säkerhetskunnande.

Det är ingen slump att SystemHouse Solutions produkter sitter installerade på sjukhus, häkten, museum, industrier och kontor över hela Skandinavien. Genom smarta lösningar garanteras driftsäkerhet och högsta skydd av fastigheter och personer dygnet runt. Vi är mycket stolta över alla våra nöjda kunder, här får ni möta några av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding