-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for transport og logistikk > Besøkssystem for transport og logistikk
transport_logistik_003

Sømløs besøksflyt og mindre trykk på resepsjonen

Check In besøksregistrering fra SystemHouse Solutions er utviklet for å forenkle besøksflyten og redusere arbeidsbyrden for vakter og resepsjonister.

Besøksregistrering for transport og logistikk

Check In besøksregistrering fra SystemHouse Solutions er utformet for å effektivisere besøksflyten i resepsjoner og vaktboder ved logistikksentre. Med Check In kan du ta imot besøkende enten området er ubemannet, delvis bemannet eller fullt bemannet.

checkin_speedgate_lelle

Smidig og sikker besøksregistrering du kan stole på

I et logistikksenter myldrer det gjerne av både lastebiler, trucker og besøkende. Med Check In besøksregistrering kan du håndtere alle disse automatisk. Med Check In kan du altså spare inn på bemanningen samtidig som du opprettholder et høyt sikkerhetsnivå.

Markedsledende besøksregistrering

Hvordan fungerer Check In?

Vakter kan styre systemet fra en hvilken som helst resepsjon eller vaktbod. Der kan de sjekke inn besøkende og overvåke og åpne porter ved hjelp av kamerasystemer. Med Check In kan også lastebilsjåfører få veiledning på sitt eget språk. Systemet har nemlig en modul for valg av språk og oversetting, der du velger ønsket språk ved å trykke på tilhørende flagg på berøringsskjermen.

Check In besøksregistrering kan kobles til Exchange-kontoen din, slik at du lettere kan forhåndsregistrere besøkende via invitasjoner i Outlook eller Office 365.

Smart og effektiv innsjekk med QR-koder

Besøkende kan åpne dører, porter og heiser med QR-koden de får. Koden bestemmer hvilke dører besøkende kan åpne og når. Lastebilsjåfører kan åpne en port eller sjekke inn med QR-koden de mottar før avtalt innsjekk. Du kan sende invitasjoner på e-post eller SMS til lastebilsjåfører og andre. I invitasjonen kan du legge inn en lenke til et skjema eller en sikkerhetsvideo som alle besøkende må bekrefte å ha sett. Denne bekreftelsen kan også gis i en selvbetjent terminal ved å bruke et skjema i brukergrensesnittet på terminalen som fylles ut for å få utstedt et adgangsbevis.

Godkjenn eller snakk med besøket ditt før du trykker på 1 på telefonen din

Besøkende kan sjekke inn med QR-koden de fikk i invitasjonen. I invitasjonen kan du legge inn en lenke til instrukser, kart eller annen informasjon du vil at besøket ditt får før de kommer. En lastebilsjåfør kan sjekke inn og åpne en port med den personlige QR-koden han eller hun har fått i en invitasjon på SMS. Besøkende til kontorer kan sjekke inn via en selvbetjent terminal som ringer opp verten via en IP-telefon. Check In ringer opp verten, og en stemme forteller hvem som er kommet og gir instrukser og valg. Trykk på 1 for å bekrefte/godkjenne, eller på 2 for å snakke med besøket. Når verten har godkjent besøket, kan vedkommende fylle ut et skjema om for eksempel GDPR eller sikkerhet. Når besøket har svart på spørsmålene, skrives det ut et adgangsbevis fra den selvbetjente terminalen.

Fleksibelt og trygt

Den selvbetjente terminalen kan kobles til en dør, port eller heis som åpnes straks verten har godkjent besøket. Systemet kan stilles inn på å ringe opp verten eller sende et SMS-varsel. Check In besøksregistrering er svært fleksibelt, og du bestemmer selv hvordan du vil konfigurere det og om du ønsker frittstående eller veggmonterte terminaler, eller en miniterminal til å ha på disken.

Hold styr på flere lokaliteter med ett og samme system

Fabrikker og industrianlegg får jevnlig besøk utenfra av folk som skal gjennom ulike dører og porter på vei til møter og annet. Check In besøksregistrering har mange smarte løsninger som hjelper deg med å strømlinjeforme besøksflyten slik at den blir mer effektiv og mindre ressurskrevende.

DSV

Det svenske logistikksenteret DSV ønsket seg en flerfunksjonell sikkerhetsplattform med adgangskontroll, innbruddssikring og brannsikring. Det fikk de med Integra-systemet.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding