-
SHS > Om SHS

Et sikkerhetsselskap med solid erfaring

Nyskapende. Funksjonelt. Smart. Sikkert. Disse fire ordene oppsummerer produktene og løsningene fra SystemHouse Solutions. Med sikkerhetsløsningene våre får både små og store virksomheter en solid, kraftfull og gjennomtestet sikkerhetsplattform med det aller beste innen skalerbarhet og pålitelighet.
Teamet vårt med erfarne og dyktige teknikere står alltid klare til å hjelpe kundene med å analysere og løse ethvert problem som måtte oppstå. Dette gjør SystemHouse Solutions og produktene vi tilbyr til et naturlig valg for dagens og fremtidens smarte bygninger.

Om SystemHouse Solutions

SystemHouse Solutions er den markedsledende produsenten bak Integra, et smart system for adgangskontroll og alarmsikring som hjelper all slags virksomheter med å trygge medarbeidere og eiendom. I produktporteføljen inngår også Check In som er et system for besøksregistrering.Vi har også en skyløsning for de som ikke vil drifte egne servere. Med andre ord: Med oss får du all sikkerheten du trenger hos én leverandør.

Med mer enn 40 medarbeidere fordelt på kontorer i Stockholm, Uppsala, Gøteborg, Malmø, Helsingborg, Oslo og Žilina (Slovakia) er vi i SystemHouse Solutions alltid klare til å møte markedets krav.
Vi er veldig stolte av utviklingssenteret vårt i Slovakia, der entusiastiske maskin- og programvareutviklere hver dag står på for å gjøre produktene og løsningene våre enda bedre. Vi gleder oss stort over spennende kundeprosjekter som krever mye innovasjon. I våre øyne bør et produkt fra SystemHouse Solutions alltid oppfylle de strengeste kravene til både sikkerhet, design, ytelse og funksjonalitet.

SystemHouse Solutions’ hovedkontor ligger i Stockholm, og vi er et selvstendig selskap innenfor Bravida.
SystemHouse Solutions driver virksomhet flere steder i både Norge og Sverige, så vi er godt representert i det skandinaviske markedet. I Žilina i Slovakia ligger SystemHouse Solutions’ utviklingssenter, der et team av svært kompetente teknikere jobber med å utforme nye produkter og gjøre de eksisterende enda bedre.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding