(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Om SHS > Bærekraft og miljø

På veien mot en bærekraftig fremtid

I SystemHouse Solutions gjør vi hver dag aktive valg for å sikre at fremtiden blir bærekraftig. For å redusere klimaavtrykket vårt, er vi i gang med å bytte ut alle firmabilene våre med hybrid- eller elbiler.
Vi er en markedsledende distributør av sikkerhetsprodukter, og det er viktig for de mange kundene våre å vite at en løsning fra SystemHouse Solutions alltid er produsert på en måte som bidrar til å ta vare på verdens naturressurser.

Bærekraft og miljø

Hensynet til bærekraft og miljø er en naturlig del av måten vi i SystemHouse Solutions jobber på. Det innebærer at vi kvitter oss med avfall fra produksjon på en miljøvennlig måte, og at medarbeiderne våre prøver å velge reisemåter med minst mulig klimaavtrykk, for å nevne noe.

SystemHouse Solutions jobber aktivt med følgende tiltak for en bærekraftig fremtid:

  • bærekraftig ressursbruk – effektiv produksjon og energibesparende produkter

Vi vil være bransjeledende når det gjelder å redusere energiforbruket og minske klimaavtrykket. Vi tilbyr kundene våre energi- og klimaeffektive løsninger og jobber hele tiden med å redusere påvirkningen vår på miljøet.

  • godt arbeidsmiljø – trygge medarbeidere som har det bra både fysisk og mentalt

Vi har en nullvisjon for arbeidsrelaterte fysiske og mentale lidelser.

  • god forretningsetikk – vi skal opptre med integritet overfor kunder, medarbeidere og leverandører

Alle forretningsrelasjonene våre skal håndteres ansvarlig og korrekt.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding