-
SHS > Om SHS > Historie og visjon

Yrkesstolthet. Pålitelighet. Respekt.

De tre ordene beskriver kjernevirksomheten i SystemHouse Solutions.

Yrkesstolthet. Vi gjør alltid vårt beste i alle situasjoner, og målet er alltid å tilby kundene våre de beste produktene og den beste servicen.
Pålitelighet. Sikkerhetsproduktene og -løsningene våre oppfyller alltid de høyeste kravene, og kundene våre kan være helt trygge på at vi følger alle lover og regler som gjelder for sikkerhetsbransjen.
Respekt. Vi behandler kunder og kolleger med respekt og et åpent sinn. Det er disse verdiene som gjør at vi i SystemHouse Solutions kan skape markedsledende sikkerhetsprodukter for et trygt samfunn.

Historien vår

Integra-systemet har vært tilgjengelig i det nordiske markedet siden 1999, først gjennom Telenor Security, og senere gjennom Bravida Brann og sikkerhet.

2007 ble Integra-systemet kjøpt opp av Bravida, og det ble opprettet en egen avdeling for utvikling og markedsføring som fikk navnet Systemhuset. Siden den gangen har Systemhuset vært ansvarlig for å utvikle og distribuere Integra-produktene både innenfor og utenfor Bravida.
2017 endret Systemhuset navn til Business Area Product og ble en del av den nyopprettede Bravida National Division.
2019 ble Business Area Product en del av SystemHouse Solutions AB, et uavhengig produktselskap innenfor Bravida.
2020 SystemHouse Solutions AB starter satsning på å utvide virksomheten utenfor norden gjennom en gruppe distributører i nøye utvalgte europeiske markeder.

shs-jacka

Visjon

«SystemHouse Solutions skal være den ledende aktøren innen sikkerhetssystemer og smarte hus. Vårt engasjement for å utvikle, raffinere og finne nye løsninger gjør kundene våre til de mest fornøyde i bransjen.»