(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Kundestøtte > Nyheter > Pressemeldinger > Du er nøkkelen til sikkerhetsplattformen Integra

Du er nøkkelen til sikkerhetsplattformen Integra

Et nytt samarbeid mellom SystemHouse Solutions og Precise Biometrics gjør at ansiktsgjenkjenning kan være identifikasjonstoken for en kortholder - brukeren er nøkkelen mens adgangskontrollsystemet Integra kontrollerer adgangsrettighetene.
youniq_access

I Integra versjon 8.20 støttes det nå en enkel og standardisert integrasjon med Precise YOUNiQ ansiktsidentifikasjon og en online registrering. Bare send inn en selfie, og den integrerte løsningen kobler deg som din egen identifikasjonsnøkkel til din eksisterende kortholder rettigheter i adgangssystemet Integra.

«Integrasjonen mellom SystemHouse Solutions sitt adgangskontrollsystem Integra og Precise Biometrics gir muligheten til å opprettholde adgangskontrolladministrasjon i ett system samtidig som det åpnes opp for en rekke måter å identifisere seg på», sier Jonas Ahlgren, salgssjef i SystemHouse Solutions.

«Samarbeidet med SystemHouse Solutions er en annen milepæl i kommersialiseringen av YOUNiQ og i tråd med vår strategi om å samarbeide med kvalitetsplattformleverandører for å øke salgsrekkevidden vår. Integra har kapasitet til å kontrollere og overvåke store komplekse virksomheter så vel som mindre virksomheter og er et høyt verdsatt system blant kundene. Sammen med YOUNiQ vil det være en perfekt match for selskaper som ønsker å forenkle tilgangen for ansatte og besøkende og forbedre bekvemmeligheten og sikkerheten ”, sa Stefan K. Persson, administrerende direktør i Precise.

Med Precise YOUNiQ ansiktsidentifikasjonsløsning installert har du en praktisk og sikker identifikasjon som fungerer både online og offline. Du trenger aldri å bekymre deg for å miste adgangskortet ditt, du er nøkkelen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Thomas Kvarnes, Partneransvarlig Norge, thomas.kvarnes@systemhousesolutions.com

Till toppen