(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Kundestøtte > Nyheter > Pressemeldinger > Integra støtter digitale nøkler fra ACCESSY

Integra støtter digitale nøkler fra ACCESSY

SystemHouse Solutions samarbeid med Accessy gjør at du nå raskt og enkelt kan åpne dører med mobilen din, ved å integrere Accessy i SystemHouse Solutions adgangskontrollsystem Integra.
shutterstock_97066739

Fra Integra versjon 8.10 støttes en smidig digital nøkkeladministrasjon ved integrering med Accessy. Accessy tjenesten gir muligheten til å styre dører i Integra på en sikker og smidig måte med mobiltelefonen, og er et supplement til Integra adgangskontrollsystemet.

-Integrasjonen mellom SystemHouse Solutions Integra og Accessy er basert på standardiserte API-grensesnitt som gir muligheten til å bruke mobiltelefoner som et alternativ til å håndtere midlertidig adgang i åpne inngangs- og kontorfellesskap, sier Jonas Ahlgren, salgssjef i SystemHouse Solutions.

Accessys tjeneste er den første av en rekke løsninger som Integra vil støtte som gir muligheten til å administrere styring av dører i Integra fra en mobiltelefon.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Thomas Kvarnes, Partneransvarlig Norge
Tlf: +47 95 18 20 28, thomas.kvarnes@systemhousesolutions.com

Till toppen