-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for kontorbygg og boliger

Tryggere kontorbygg og boliger med helintegrerte sikkerhetssystemer

Funksjonelle og brukervennlige alarm- og adgangssystemer og sømløs besøksregistrering er en forutsetning for trygge kontormiljøer. Sikkerhetsproduktene fra SystemHouse Solutions trygger boliger, virksomheter og kontorbygg i alle størrelser, døgnet rundt, hele året.

Brukervennlige sikkerhetsløsninger for kontorer i alle sektorer

SystemHouse Solutions er spesialister på smarte, pålitelige sikkerhetssystemer med alarmer, passeringsstyring, brannsikring og besøksregistrering for kontorbygg. Alle deler av systemet er enkle å integrere med de andre for en omfattende og helhetlig sikkerhetsløsning. Systemene våre er utformet for å være brukervennlige, pålitelige og funksjonelle, slik at de kan gjøre hverdagen enklere for både medarbeidere og besøkende.

Adgangskontroll, alarm og besøksregistrering i ett og samme system

For lokaler som huser kontorer av ulike slag, er sikring av virksomhetens eiendom en forutsetning for at driften kan foregå som normalt. Medarbeiderne må ha en trygg arbeidsplass, og besøkende må føle seg trygge. Hvert selskap eller kontor er unikt og krever en sikkerhetsløsning som er tilpasset virksomhetens behov. SystemHouse Solutions har erfaringen og de tekniske løsningene som trengs for å kunne tilby nettopp det.

Alarm- og adgangskontrollsystemer

For kontormedarbeiderne er det viktig at lokalene er sikret mot uvedkommende, men også enkle å komme seg inn og ut av på ulike tidspunkter om dagen. Med sikkerhetsplattformen Integra styres både innbruddsalarm og adgangskontroll fra samme kortleser. Den første som kommer til kontoret, deaktiverer enkelt alarmen samtidig som han eller hun åpner inngangsdøren.

Kontorlokaler

I større kontorlokaler kan det være nødvendig å begrense tilgangen til deler av arealet. Med Integra tildeles tilgangsrettighetene individuelt ut fra hvilke dører og områder den enkelte skal kunne ha tilgang til.

Boliger

I boliger er det stadig vanligere at nøkler erstattes med adgangskort. Med samme adgangskort kan man da legge til tilgang til vaskerom, søppelrom, boder og andre deler av eiendommen for å skape en smidig og enklere hverdag for beboerne.

Besøksregistrering

Kontorer tar hver dag imot mange besøkende utenfra i forbindelse med for eksempel møter. Check In besøksregistrering er laget for å gi en sømløs besøksflyt som gjør hverdagen enklere for både resepsjonister og besøkende.

Geely Innovation Centre

Med Integra-systemet og nettgrensesnittet Artifex har Geely Innovation Centre i Gøteborg investert i et sikkerhetssystem som oppfyller høye krav til sikkerhet, integrasjonsmuligheter og volumhåndtering, og i suveren alarmvisning.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Vis alle kundexempler

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding