-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for kraftselskaper og industri > Alarm- og adgangssystemer for kraftselskaper og industri
energi_och_industri_003

Pålitelige innbruddsalarm- og adgangskontrollsystemer for krevende og komplekse miljøer

Solid, fleksibelt og integrasjonsvennlig. Sikkerhetsystemene fra SystemHouse Solutions beskytter virksomheten din – enten du driver et kraftverk, en fabrikk eller et teknisk verksted. Verdifullt utstyr og andre verdier sikres med streng adgangskontroll og pålitelige alarmfunksjoner, som kan tilpasses krevende miljøer. Integra-plattformen gir deg full sikring og overvåkning hele døgnet.

Alarm- og adgangskontrollsystemer for kraftselskaper og industri

Kostbart utstyr og betydelige lagerverdier, skiftarbeid og store bygninger er alle faktorer som gjør alarmsikring og adgangskontroll både ekstra komplekst og ekstra viktig. Med Integra-plattformen får du et komplett alarm- og adgangskontrollsystem som er lett å integrere med kameraovervåkning og brannsikring for optimal beskyttelse.

dsv_2

Kraftfulle løsninger og systemer der sikkerheten er prioritet nummer én

Fabrikker og andre industrianlegg består ofte av mange bygninger spredt utover store områder. Dette krever fleksibel, brukervennlig og pålitelig sikring. SystemHouse Solutions tilbyr komplette og skalerbare adgangssystemer og innbruddsalarmer for virksomheter der sikkerheten alltid kommer først.

Markedsledende alarmsikring og adgangskontroll

Ved større industrianlegg jobber medarbeiderne ofte i skift, og det betyr at det er folk til stede hele døgnet. Større fabrikker har dessuten mange dører og innganger som må overvåkes, slik at de rette personene får tilgang til de rette områdene, og for å kunne håndtere både besøkende og varer.

Integrert alarm og adgangskontroll

Med Integra-plattformen kan både alarmsikring og adgangskontroll integreres i samme enhet. Det betyr at kontrollpanelet på kortleseren kan brukes både til alarmstyring og til å gi tilgang til ulike deler av anlegget. Medarbeidere fra ulike avdelinger kan gis tilgang etter behov, mens midlertidige medarbeidere kan gis tidsbegrenset tilgang.

Sluser/sperremekanismern

For å ha kontroll på bestemte områder, kan systemet stilles inn på at kun én dør om gangen kan være åpen. En slik sluseinnretning er enkel å konfigurere og opprettholde i Integra, også over lengre avstander og via ulike sentrale noder.

Karantenesoner

En annen smart løsning er karantenefunksjonen, som innebærer at samme person ikke får tilgang til bestemte områder flere ganger innenfor en gitt tidsperiode. Karantenefunksjonen kan for eksempel brukes dersom virksomheten innebærer kontakt med smittefarlige eller kjemiske produkter.

C4 Energi i Kristianstad

Da C4 Energi skulle skaffe seg et nytt system for innbruddssikring og adgangskontroll, var kravet deres en smart løsning som kan håndtere et høyt antall medarbeidere og som har mange fleksible funksjoner.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding