(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for skoler og universiteter > Alarm- og adgangssystemer for skoler og universiteter
skola_och_universitet_002

Trygg utdanning – året rundt

I fellesområdene ved skoler og universiteter er det til enhver tid mange mennesker som beveger seg rundt. Det er viktig at området er åpent og tilgjengelig, men det er minst like viktig at det er trygt. Med SystemHouse Solutions’ fleksible og sikre løsninger for alarm og adgangskontroll får både studenter/elever, medarbeidere og besøkende en trygg hverdag.

Alarm- og adgangskontrollsystemer for skoler og universiteter

De fleste universiteter i Norge og Sverige bruker SystemHouse Solutions’ sikkerhetsplattform Integra, og det samme gjør mange andre utdanningsinstitusjoner. I områder som er åpne for publikum trengs det alarm- og adgangskontrollsystemer for å redusere risikoen for skadeverk og trusselsituasjoner. Integra-systemet er bygd opp av mange ulike funksjoner og kan integreres med enda flere, slik at både studenter/elever, medarbeidere og besøkende kan føle seg trygge.

skolor

Integra gir trygge læringsmiljøer

Universiteter og skoler har mange åpne plasser og fellesområder der det til enhver tid er mange mennesker i omløp. På en skole eller et universitetsområde er det ofte mange ulike soner, som kantiner og kafeer, biblioteker og administrasjonsbygninger. Ved å gi ulike personer tilgang til ulike deler av bygningsmassen, gjør man det lett for studenter/elever å komme inn dit de skal, samtidig som medarbeiderne får et arbeidsmiljø der de er beskyttet mot at uvedkommende tar seg inn.

Et komplett alarm- og adgangskontrollsystem for skoler og universiteter

Integrert alarmsikring og adgangskontroll
Med Integra-plattformen er både alarm og adgangskontroll integrert i samme enhet. Det betyr at kortleseren med sin store fargeskjerm fungerer både som et kontrollpanel for visning og styring av alarmområder og som et brukervennlig verktøy for adgangskontroll som begrenser tilgangen til enkelte deler av området.

Medarbeidere fra forskjellige avdelinger og bygninger gis tilgang ut fra hvilke behov de har. I tillegg kan midlertidig ansatte gis tilgang for en begrenset periode. Når denne perioden utløper, slutter adgangsbeviset å fungere og må leveres tilbake til administrator.

Adgangskontroll og volumhåndtering
Når universiteter og høyskoler har andre sikkerhetskrav enn andre virksomheter, er det mye fordi så mange mennesker bruker eller beveger seg gjennom området hver dag, for eksempel studenter som kommer og går. Dermed er volumhåndtering en stor utfordring for skoler og universiteter, særlig i de korte, men intense periodene om våren og høsten, da 20–25 prosent av studentene avslutter eller fullfører studiene.

En stor fordel med sikkerhetsplattformen Integra er at systemet kan brukes til å gjøre mange endringer raskt og enkelt. Dermed går det raskere å utstede tillatelser og adgangsbevis.

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)

Med en omfattende sikkerhetsløsning for adgangskontroll er sikkerhetsnivået hevet og håndteringen av kort og tillatelser blitt lettere ved SLU.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding