-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for transport og logistikk

Moderne, integrerte sikkerhetssystemer for sømløs personflyt

I en bransje med lagerbygninger, lastebrygger og store uteområder er det avgjørende å ha et funksjonelt og effektivt system med alarmer, adgangskontroll og sømløs besøksregistrering. Når det er SystemHouse Solutions som står for sikkerheten, er alle funksjoner samlet i samme system, som beskytter virksomheten din hver dag, hele året.

Komplette sikkerhetsløsninger for transport og logistikk

SystemHouse Solutions har bred erfaring med sikkerhetsløsninger for lagerbygninger og logistikksentre. Systemene våre er kraftfulle, men brukervennlige og enkle å installere. De oppdateres hele tiden med nye funksjoner som gjør hverdagen enklere for både medarbeidere og besøkende.

Alarm, adgangskontroll og besøksregistrering integrert i én samlet sikkerhetsløsning

Sikkerhetssystemene fra SystemHouse Solutions brukes i dag ved mange nordiske lagerbygg og logistikksentre, der kravene er høye til fleksibilitet og pålitelighet. Ofte foregår levering og distribusjon av varer døgnet rundt, og det betyr at det på disse stedene er medarbeidere og trafikk hele tiden. Store lagerverdier må beskyttes mot tyveri og brann, og det må gå raskt og enkelt å evakuere området ved brann.

Alarm- og adgangssystemer
I lager- og logistikkområder er det en jevn strøm av besøkende, leverandører og medarbeidere, og man må begrense tilgangen til bestemte bygninger og soner. Slike soner kan være korridorer, avdelinger og bygninger, men også lastebrygger.

Med Integra fra SystemHouse Solutions får du alarm og adgangskontroll i samme plattform. Tilgangsrettighetene tildeles individuelt, ut fra hvilke områder den enkelte skal kunne ha tilgang til. Alarmsystemet styres via samme kortleserpanel som adgangskontrollen, noe som både er praktisk og effektivt.

Besøksregistrering
Et logistikksenter får ofte mange besøkende utenfra i forbindelse med levering, henting, møter og inspeksjoner. Check In besøksregistrering har mange funksjoner som hjelper til med å strømlinjeforme besøksflyten og gjør hverdagen lettere for både resepsjonister og besøkende.

DSV

Det svenske logistikksenteret DSV ønsket seg en flerfunksjonell sikkerhetsplattform med adgangskontroll, innbruddssikring og brannsikring. Det fikk de med Integra-systemet.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Vis alle kundexempler

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding