(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WP2D4D6');
-
SHS > Bransjer > Sikkerhetsløsninger for sykehus

Tryggere sykehus med sikkerhet fra SystemHouse Solutions

Pålitelig innbruddsalarm og adgangskontroll og enkel, tidsbesparende besøksregistrering er svært viktig i en virksomhet som består av flere bygninger og avdelinger der det til enhver tid er mange mennesker som beveger seg rundt. SystemHouse Solutions’ komplette sikkerhetssystem gir trygghet for medarbeidere, pasienter og besøkende ved sykehus rundt om i Norden – hver eneste dag.

Komplette sikkerhetsløsninger for sykehus og andre helseinstitusjoner

SystemHouse Solutions har bred erfaring med å levere komplett og pålitelig alarmsikring, adgangskontroll og besøkshåndtering til sykehus. Produktene fra SystemHouse Solutions er laget for å være brukervennlige, pålitelige og moderne, og gjør livet enklere for tusenvis av medarbeidere og besøkende i helsesektoren.

En fullt integrert sikkerhetsløsning for sykehusets samlede sikkerhetsbehov.

Et sykehus har høye krav til fleksible og pålitelige sikkerhetssystemer. Bygninger, resepsjoner og ulike avdelinger har forskjellige åpningstider; noen er stengt på kveld/natt, mens andre har døgnåpent. I tillegg er det mange mennesker med ulike tillatelser som til enhver tid beveger seg rundt på området, som må være enkelt å evakuere ved brann.

Alarm- og adgangskontrollsystemer

Med mange mennesker i omløp er behovet stort for å begrense tilgangen til ulike deler av sykehusområdet. Dette kan bety at bare enkelte personer får tilgang til de enkelte deler av bygningene.

Integra-systemet kombinerer alarmsikring og adgangskontroll i samme plattform. Tilgangsrettighetene tildeles individuelt, ut fra hvilke områder bestemte personer skal kunne ha tilgang til. Alarmsystemet styres via samme kortleser som adgangskontrollen, noe som både er praktisk og effektivt.

Besøksregistrering

Et sykehus består av mange ulike klinikker og bygninger, og besøkes av mange utenforstående hver dag. Check In besøksregistrering har mange smarte løsninger for en sømløs besøksflyt som gjør hverdagen enklere for både resepsjonister og besøkende.

Region Östergötland

Det begynte med byggingen av et nytt hus for kreftbehandling, der Integra ble installert som innbruddsalarm- og adgangskontrollsystem. I dag, 15 år senere, finner vi Integra-systemet over hele Östergötlands län.

Mange av Nordens mest krevende virksomheter setter sin lit til vår sikkerhetsekspertise

Det er ingen tilfeldighet at produkter fra SystemHouse Solutions brukes både på sykehus, i kriminalomsorg, på museer, fabrikker og i kontorbygg over hele Skandinavia. Med våre smarte løsninger er du garantert pålitelig og avansert sikring av eiendom og mennesker, hele døgnet. Vi er veldig stolte av alle de fornøyde kundene våre, og her kan du møte noen av dem.

Vis alle kundexempler

Kontakt oss for
mer informasjon

Send en melding